Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
Przygotowanie 10 godz.
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Walnut and spinach pesto
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
walnuts30 g
-
garlic clove (optional)1
-
fresh baby spinach80 g
-
extra virgin olive oil150 g
-
sea salt¼ tsp
Gnocchi
-
water1700 g
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil plus an extra 2 tbsp, to fry1 tsp
-
gnocchi520 g
-
salted butter2 tbsp
-
Parmesan cheese extra to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1457 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
2403 kJ /
572.2 kcal
Tłuszcz
41.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Moussaka" bowl
45 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Creamy miso mushroom udon
45 min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
35 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Community fave brown rice salad
55 min
Risotto pomodori with burrata
30 min