
Urządzenia i Akcesoria
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
lamb mince400 g
-
feta cheese crumbled, plus extra to sprinkle (optional)120 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
broccoli cut into small florets100 g
-
cauliflower cut into small florets100 g
-
red capsicum cut into pieces½
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt1 pinch
-
dried mixed herbs plus extra to sprinkle1 pinch
-
mixed baby leaf salad50 g
-
lemon juice only1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
862.9 kcal /
3610.3 kJ
Białko
46.4 g
Tłuszcz
67.1 g
Węglowodany
19.8 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
30.5 g
Sód
799.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Smash burger taco
40 min