Urządzenia i Akcesoria
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
fresh mint leaves only3 sprigs
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
lamb mince400 g
-
feta cheese crumbled, plus extra to sprinkle (optional)120 g
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
broccoli cut into small florets100 g
-
cauliflower cut into small florets100 g
-
red capsicum cut into pieces½
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt1 pinch
-
dried mixed herbs plus extra to sprinkle1 pinch
-
mixed baby leaf salad50 g
-
lemon juice only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
799.8 mg
Białko
46.4 g
Kalorie
3610.3 kJ /
862.9 kcal
Tłuszcz
67.1 g
Błonnik
6.6 g
Tłuszcz nasycony
30.5 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb saag (Noni Jenkins)
1 godz. 15 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1 godz. 10 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Quick pulled pork in beer sauce
35 min
Mediterranean-style stuffed capsicum
45 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min