Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1256.3 mg
Białko
17.5 g
Kalorie
1604.8 kJ /
383.6 kcal
Tłuszcz
16.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
42.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tex-Mex chicken casserole
45 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
"Moussaka" bowl
45 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Quick and easy pork noodles
20 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Lamb sausage ragu
30 min
Chicken and refried bean burrito
45 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min