
Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnocchi alla sorrentina
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions
Składniki
-
brown onion50 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato passata400 g
-
sugar1 tsp
-
sea salt1 ½ tsp
-
fresh basil leaves, plus extra to garnish5
-
water1700 g
-
gnocchi (see Tip)700 g
-
mozzarella torn200 g
-
Parmesan cheese grated60 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
383.6 kcal /
1604.8 kJ
Białko
17.5 g
Tłuszcz
16.2 g
Węglowodany
42.9 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Sód
1256.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Crispy sticky sesame chicken
45 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Chicken and risoni bake
1 godz. 15 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Ricotta gnocchi with walnut and spinach pesto
35 min
Chicken with almonds
45 min
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Smash burger taco
40 min