Ricotta gnocchi alla sorrentina

Ricotta gnocchi alla sorrentina

4.5 45 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 portions

Składniki

  • brown onion
    50 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • tomato passata
    400 g
  • sugar
    1 tsp
  • sea salt
    1 ½ tsp
  • fresh basil leaves, plus extra to garnish
    5
  • water
    1700 g
  • gnocchi (see Tip)
    700 g
  • mozzarella torn
    200 g
  • Parmesan cheese grated
    60 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1256.3 mg
Białko 17.5 g
Kalorie 1604.8 kJ / 383.6 kcal
Tłuszcz 16.2 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 42.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...