Urządzenia i Akcesoria
Souvlaki lamb couscous salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
couscous150 g
-
boiling water200 g
-
sea salt½ tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle50 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
lamb rump steaks cut into thin strips (5 mm - see Tip)500 g
-
ground paprika1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
garlic powder½ tsp
-
onion salt½ tsp
-
dried parsley2 tsp
-
ground black pepper4 pinches
-
garlic clove1
-
dried oregano1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
Lebanese cucumber cut into pieces (2 cm)1
-
Greek yoghurt150 g
-
cherry tomatoes cut into halves150 g
-
Greek feta broken into pieces100 g
-
green capsicum thinly sliced½
-
red onion thinly sliced¼
-
pitted Kalamata olives12
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, to garnish (optional)2 sprigs
-
fresh mint leaves only, roughly chopped, to garnish (optional)2 sprigs
-
flatbreads to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
854.6 mg
Białko
33.3 g
Kalorie
3247.1 kJ /
776.1 kcal
Tłuszcz
53.1 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
20.6 g
Węglowodany
42.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1 godz. 5 min
Tex-Mex chicken casserole
45 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Quick and easy pork noodles
20 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Macaroni carbonara
30 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Filo chicken pie
45 min