Urządzenia i Akcesoria
Spinach and leek frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.1 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
545.6 kJ /
130.4 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet potato lentil pie
50 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Creamy vegetable rice
25 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min