Urządzenia i Akcesoria
Spinach and leek frittata
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
8 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
leek white part only and cut into slices1
-
fresh baby spinach leaves80 g
-
eggs6
-
milk2 tbsp
-
spring onions/green onions cut in pieces (approx. 30 g)2
-
dried parsley½ tbsp
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
331.1 mg
Białko
9.8 g
Kalorie
545.6 kJ /
130.4 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
0.6 g
Tłuszcz nasycony
3.4 g
Węglowodany
3.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Community fave brown rice salad
55 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 godz. 35 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Banana and oatmeal energy bars
35 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Mushroom risotto
30 min
Raspberry crumble bars
40 min