Urządzenia i Akcesoria
Crunchy broccoli salad with speck
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
speck finely diced (see Tips)150 g
-
raw cashews4 tbsp
-
sunflower seeds2 tbsp
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
celery stalk cut into pieces1
-
red onion30 g
-
broccoli (approx. 1-2), trimmed and cut into wedges400 g
-
mayonnaise (see Tips)80 g
-
natural yoghurt (see Tips)80 g
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
sea salt3 pinches
-
ground black pepper2 pinches
-
dried cranberries50 g
-
Danish feta crumbled, to serve (see Tips)100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
346.5 mg
Białko
7.3 g
Kalorie
1132.1 kJ /
270.6 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
17.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Shichimi togarashi seasoning
1 godz. 10 min
Low carb gluten free lamb lasagne
1 godz. 40 min
Holiday Brisket
6 godz. 55 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Harissa yoghurt dressing
5 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min