Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ lemon
- 200 g kale, stems and leaves separated, coarsely chopped
- 4 garlic clove
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- ground black pepper, to season
- 2 tsp extra virgin olive oil
- 120 g onion, cut into quarters
- 120 g carrot, cut into pieces
- 150 g celery, leaves and stems, cut into pieces
- ½ bunch fresh coriander stems chopped into thirds
- 2 tsp ground cumin
- 2 tsp ground turmeric
- 1 cinnamon quill
- 180 g dried red lentils
- 2 tbsp Vegetable stock paste, salt free (see Tip)
- 1200 g water
- 300 g skinless chicken breast fillets, cut into 4 pieces
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1480 kJ / 355 kcal
- Białko
- 32.8 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 12.8 g
- Sód
- 136 mg
Alternatywne przepisy
Creamy chicken curry and rice
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min
Boulangère potatoes
1h 40min
Chicken laksa
30min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 Min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 Min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min