Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)

Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)

3.8 24 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • lemon
    ½
  • kale stems and leaves separated, coarsely chopped
    200 g
  • garlic clove
    4
  • natural yoghurt high protein (see Tip)
    140 g
  • ground black pepper to season
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • onion cut into quarters
    120 g
  • carrot cut into pieces
    120 g
  • celery leaves and stems, cut into pieces
    150 g
  • fresh coriander stems chopped into thirds
    ½ bunch
  • ground cumin
    2 tsp
  • ground turmeric
    2 tsp
  • cinnamon quill
    1
  • dried red lentils
    180 g
  • Vegetable stock paste salt free (see Tip)
    2 tbsp
  • water
    1200 g
  • skinless chicken breast fillets cut into 4 pieces
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 355 kcal / 1480 kJ
Białko 32.8 g
Tłuszcz 6.8 g
Węglowodany 32.8 g
Błonnik 12.8 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 136 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...