Urządzenia i Akcesoria
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
pearl barley65 g
-
boiling water to soak
Sunflower seed pesto
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)100 g
-
mixed fresh herbs leaves only1 bunch
-
sunflower seeds20 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil60 g
Bread rolls
-
water150 g
-
dried instant yeast1 ½ tsp
-
extra virgin olive oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust250 g
-
salt1 tsp
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle10 g
Vegetable soup
-
garlic cloves3
-
fresh parsley leaves only½ bunch
-
carrots cut into pieces (2 cm)120 g
-
red onion quartered120 g
-
celery cut into pieces (3 cm)120 g
-
broccoli broken into florets100 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 - 3 tbsp
-
water1300 g
-
ground white pepper to taste
-
white cabbage thinly sliced200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1015.7 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
2626.8 kJ /
627.8 kcal
Tłuszcz
27.3 g
Błonnik
10.4 g
Tłuszcz nasycony
7.1 g
Węglowodany
74.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Leek and cheese tart
1 Std. 15 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Mushroom risotto
30 Min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 Min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 Std. 30 Min
Sweetcorn and potato chowder
40 Min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Community fave brown rice salad
55 Min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min