Wersje kompatybilne
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 65 g pearl barley
- boiling water, to soak
Sunflower seed pesto
- 100 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 bunch mixed fresh herbs, leaves only
- 20 g sunflower seeds
- 2 garlic cloves
- 60 g extra virgin olive oil
Bread rolls
- 150 g water
- 1 ½ tsp dried instant yeast
- extra virgin olive oil, to grease
- 250 g baker's flour, plus extra to dust
- 1 tsp salt
- 10 g sunflower seeds, plus extra to sprinkle
Vegetable soup
- 3 garlic cloves
- ½ bunch fresh parsley, leaves only
- 120 g carrots, cut into pieces (2 cm)
- 120 g red onion, quartered
- 120 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g broccoli, broken into florets
- 2 - 3 tbsp Vegetable stock paste, (see Tips)
- 1300 g water
- ground white pepper, to taste
- 200 g white cabbage, thinly sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2626.8 kJ / 627.8 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 74.6 g
- Tłuszcz
- 27.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 7.1 g
- Błonnik
- 10.4 g
- Sód
- 1015.7 mg
Alternatywne przepisy
15-minute noodles
15min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 Min
JJ's curry powder
30 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Chinese-style chicken
25 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35min
Easy citrus pie
1h
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Raw snickers slice
55 min
Beef and cashew nut yellow curry
25 min
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min