Urządzenia i Akcesoria
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 portions
Składniki
-
vincotto (vino cotto) plus extra to serve (see Tips)20 g
-
balsamic vinegar20 g
-
orange juice (see Tips)50 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (see Tips)400 g
-
carrot peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
dried cranberries50 g
-
pepitas toasted20 g
-
hemp seeds (optional)20 g
-
linseeds (flaxseeds)2 tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
mixed baby salad leaves60 g
-
Danish feta cut into pieces, to serve (see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
198.5 mg
Białko
4.2 g
Kalorie
693.1 kJ /
165 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
4.7 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jewelled quinoa salad
1 Std. 35 Min
Beetroot salad
10 Min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 Min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 Std. 50 Min
Fresh fennel salad
10 Min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 Std. 15 Min
Carrot, feta and mint salad
40 Min
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 Std.
Colourful quinoa salad
40 Min