Urządzenia i Akcesoria
Lamb saag (Noni Jenkins)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves and stems, plus extra leaves to garnish10 sprigs
-
fresh baby spinach200 g
-
brown onions cut into halves2
-
fresh ginger10 g
-
garlic cloves5
-
fresh long red chilli (opcjonalnie)1
-
coconut oil1 tbsp
-
ground cumin2 tsp
-
garam masala2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
chilli powder mild, to taste½ tsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
lamb shoulder cut into pieces (3-4 cm)600 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
ground black pepper to taste
-
sea salt to taste
-
lime juice only1
-
dried chilli flakes to serve
-
natural yoghurt to serve4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
171.3 mg
Białko
30.2 g
Kalorie
2237.7 kJ /
534.8 kcal
Tłuszcz
38.3 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
17.4 g
Węglowodany
20.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 Min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 Min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 Min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 Min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 Std.
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 Min