Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives

Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives

4.2 85 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • fresh parsley leaves only
    4 sprigs
  • smoked almonds
    30 g
  • garlic cloves
    3
  • onion (approx. 150 g), cut in half
    1
  • olive oil
    40 g
  • smoked paprika
    1 tbsp
  • ground turmeric
    1 tsp
  • ground coriander
    1 tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • ground cinnamon
    2 pinches
  • saffron threads
    1 pinch
  • preserved lemon rind, rinsed and cut into 1 cm pieces, plus 1 tsp preserved lemon liquid (see Tips)
    40 g
  • water
    300 g
  • Chicken stock powder or paste (see Tips)
    1 tbsp
  • pitted Medjool dates cut into pieces
    4
  • chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)
    800 g
  • pitted green olives cut in half
    10
  • cooked couscous to serve

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1328.8 mg
Białko 25.8 g
Kalorie 1395.4 kJ / 332.2 kcal
Tłuszcz 22.4 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...