Wersje kompatybilne
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 30 g smoked almonds
- 3 garlic cloves
- 1 onion (approx. 150 g), cut in half
- 40 g olive oil
- 1 tbsp smoked paprika
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp ground cumin
- 2 pinches ground cinnamon
- 1 pinch saffron threads
- 40 g preserved lemon rind, rinsed and cut into 1 cm pieces, plus 1 tsp preserved lemon liquid (see Tips)
- 300 g water
- 1 tbsp Chicken stock powder or paste (see Tips)
- 4 pitted Medjool dates, cut into pieces
- 800 g chicken thigh fillets, cut into pieces (3 cm)
- 10 pitted green olives, cut in half
- cooked couscous, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1395.4 kJ / 332.2 kcal
- Białko
- 25.8 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 22.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 1328.8 mg
Alternatywne przepisy
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Middle Eastern chicken with pearl couscous
40 min
Moroccan chicken and cauliflower cous cous
25 Min
Chicken laksa
30 min
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Sticky sesame chicken
40 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chilli con carne
40 min
Woodys "no butter" butter chicken
40 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1 Std. 15 Min