Urządzenia i Akcesoria
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
smoked almonds30 g
-
garlic cloves3
-
onion (approx. 150 g), cut in half1
-
olive oil40 g
-
smoked paprika1 tbsp
-
ground turmeric1 tsp
-
ground coriander1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground cinnamon2 pinches
-
saffron threads1 pinch
-
preserved lemon rind, rinsed and cut into 1 cm pieces, plus 1 tsp preserved lemon liquid (see Tips)40 g
-
water300 g
-
Chicken stock powder or paste (see Tips)1 tbsp
-
pitted Medjool dates cut into pieces4
-
chicken thigh fillet cut into pieces (3 cm)800 g
-
pitted green olives cut in half10
-
cooked couscous to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1328.8 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1395.4 kJ /
332.2 kcal
Tłuszcz
22.4 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
5.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Kedgeree
45 min
Sticky chicken
24 godz. 35 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40 min
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1 godz.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min