Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta with white bean purée and gremolata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
Gremolata
-
lemon peel only, no white pith1
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only10 g
White Bean Purée
-
canned cannellini beans rinsed and drained400 g
-
garlic clove1
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
Assembly
-
sourdough bread rye (gluten-free bread if required)8 slices
-
extra virgin olive oil to brush and drizzle
-
cherry tomatoes cut in halves250 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
959.6 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2095.7 kJ /
500.9 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
85.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pear twists on chocolate custard
Žádné hodnocení
Chunky guacamole
10min.
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45min.
Hearty minestrone with herb gremolata
40min.
Onion Tart
1hod.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min.
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8hod. 15min.
Black garlic and onion jam
55min.
Leftover Chicken Kimchi Salad
15min.
Spinach and leek frittata
40min.
High Protein Egg Bake
20min.
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min.