Urządzenia i Akcesoria
Bruschetta with white bean purée and gremolata
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
Gremolata
-
lemon peel only, no white pith1
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only10 g
White Bean Purée
-
canned cannellini beans rinsed and drained400 g
-
garlic clove1
-
lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
-
fresh thyme leaves only2 - 3 sprigs
Assembly
-
sourdough bread rye (gluten-free bread if required)8 slices
-
extra virgin olive oil to brush and drizzle
-
cherry tomatoes cut in halves250 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
959.6 mg
Białko
19.2 g
Kalorie
2095.7 kJ /
500.9 kcal
Tłuszcz
9.8 g
Błonnik
6.2 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
85.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spinach and leek frittata
40 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Sautéd vegetables with broccoli sauce (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Soula's Spanakopita
1 godz. 35 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min