Urządzenia i Akcesoria
Calamari tray bake with pil pil and risoni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Pil pil sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
ground paprika2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Matbouha (capsicum sauce)
-
garlic cloves2
-
brown onion50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
roasted red capsicums drained and cut into pieces (2 cm, see Tips)500 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
water1080 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
dried risoni pasta or orzo500 g
-
calamari tubes cut in half, then cut into 8 mm thickness strips1000 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish1 bunch
-
lemon cut into wedges1
-
sour cream to garnish200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
2206.4 kJ /
527.3 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Dubai pistachio chocolate balls
1 godz. 45 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5 godz. 40 min
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1 godz. 40 min
Cecina and goat's cheese croquettes
9 godz. 20 min
Mango pudding (Brendan Pang)
2 godz. 15 min
Prawn noodle curry
10 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Bibimbap (beef rice bowl)
1 godz. 25 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min