Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pil pil sauce
- 60 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred and cut into halves
- 2 tsp ground paprika
- 2 pinches sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Matbouha (capsicum sauce)
- 2 garlic cloves
- 50 g brown onion
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 500 g roasted red capsicums, drained and cut into pieces (2 cm, see Tips)
- 200 g canned chopped tomatoes
- 1080 g water
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp sea salt
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 500 g dried risoni pasta or orzo
- 1000 g calamari tubes, cut in half, then cut into 8 mm thickness strips
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only, finely chopped, to garnish
- 1 lemon, cut into wedges
- 200 g sour cream, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2206.4 kJ / 527.3 kcal
- Białko
- 30.1 g
- Węglowodany
- 58.6 g
- Tłuszcz
- 18.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 4.5 g
- Sód
- 350 mg
Alternatywne przepisy
Chicken and risoni bake
1h 15 min.
Chilli mussels with risoni
35min
Creamy tomato and feta pasta
35min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min.
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min.
Pasta e fagioli
26h
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Apricot Chicken
35min
Low waste chicken lasagne
1 Std. 30 Min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 Std. 10 Min