Urządzenia i Akcesoria
Calamari tray bake with pil pil and risoni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Pil pil sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
ground paprika2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Matbouha (capsicum sauce)
-
garlic cloves2
-
brown onion50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
roasted red capsicums drained and cut into pieces (2 cm, see Tips)500 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
water1080 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
dried risoni pasta or orzo500 g
-
calamari tubes cut in half, then cut into 8 mm thickness strips1000 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish1 bunch
-
lemon cut into wedges1
-
sour cream to garnish200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
2206.4 kJ /
527.3 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Molten chocolate cake
45 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Oysters with Lime Granita
Brak ocen
Leftover Poultry Pho
2 godz. 15 min
Smoked prawn kebabs with avocado whip
25 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Mushroom-stuffed mushrooms
50 min
Old fashioned apple mocktail
1 godz. 5 min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1 godz. 45 min
Pasta primavera
1 godz.
Risotto pomodori with burrata
30 min