Urządzenia i Akcesoria
Calamari tray bake with pil pil and risoni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
Pil pil sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
ground paprika2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Matbouha (capsicum sauce)
-
garlic cloves2
-
brown onion50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
roasted red capsicums drained and cut into pieces (2 cm, see Tips)500 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
water1080 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
dried risoni pasta or orzo500 g
-
calamari tubes cut in half, then cut into 8 mm thickness strips1000 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish1 bunch
-
lemon cut into wedges1
-
sour cream to garnish200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
350 mg
Białko
30.1 g
Kalorie
2206.4 kJ /
527.3 kcal
Tłuszcz
18.5 g
Błonnik
4.5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
58.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut almond "snowballs"
35 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
1 godz. 20 min
Cutter Beet Carpaccio
Brak ocen
Salmon freekeh "nasi goreng" (Diabetes)
55 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2 godz. 30 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min