Urządzenia i Akcesoria
Figs with spiced custard and nougat cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
139.6 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
White chocolate and cardamom buckwheat cookies
55 min
Easy citrus pie
1 godz.
Persian honeycomb bark
1 godz. 30 min
Prune jam
55 min
Torta di rose salato (savoury "roses")
3 godz.
Banana sesame cake
4 godz. 20 min
Ricotta fruit tart
1 godz. 30 min
Tiffin slice
4 godz. 30 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Baked honey cheesecake
4 godz. 20 min
Gluten free Christmas fruit cake
7 godz. 35 min
Amaretto biscuits
30 min