Urządzenia i Akcesoria
Figs with spiced custard and nougat cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
139.6 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cypriot grain salad
45min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Orange and almond cake
2h 20min
Steamed ginger pudding
3h 5min
Almond and pear tart
40min
Mixed berry clafoutis
40min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Sweetcorn fritters with chilli jam and avocado cream
1h 5min
Parsnip and bean mash
25min
Mini French apple cakes
1h 35min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min