Urządzenia i Akcesoria
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.391 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
10.662 g
Błonnik
0.859 g
Węglowodany
1.469 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Yoghurt dressing
10 Min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter)
15 Min
Lemon and caper aioli
15 Min
Carrot top pesto
15 Min
Sunflower and nori filling
3 Std. 10 Min
Peanut soba noodle wonton cups
40 Min
Macadamia and Parmesan biscuits
25 Min
Gin-cured ocean trout salad
30 Std. 20 Min
Coriander pesto
5 Min
Wholegrain mustard
120 Std.
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Quick beetroot relish
40 Min