Urządzenia i Akcesoria
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.391 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
10.662 g
Błonnik
0.859 g
Węglowodany
1.469 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini chive pikelets with mushrooms
1 godz.
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Baba ghanoush
1 godz.
Smashed pea and bean dip
30 min
Romesco dip
10 min
White bean purée and anchovy on crostini
45 min
Pear and blue cheese salad with hazelnuts (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 godz. 30 min
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
3 godz. 10 min
Peas and jamon
40 min
Sunny gazpacho
25 min
Marinated capsicum
55 min