Urządzenia i Akcesoria
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 portions
Składniki
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
brown onion75 g
-
garlic cloves3
-
unsalted butter50 g
-
dried porcini mushrooms crumbled10 g
-
red wine150 g
-
fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)250 g
-
salt½ tsp
-
cream cheese200 g
-
dried pepperleaf (see Tips)2 tsp
-
Dijon mustard½ tsp
-
fresh chives cut into small pieces, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
2.391 g
Kalorie
467 kJ /
111 kcal
Tłuszcz
10.662 g
Błonnik
0.859 g
Węglowodany
1.469 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Jelebi
25 godz.
Homemade ricotta
1 godz. 15 min
Lamb rack with port sauce and parsnip purée
1 godz.
Sri Lankan red beef curry
1 godz. 40 min
Thai red curry paste
15 min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Celeriac parmigiana
1 godz. 10 min
Kashmiri garlic naan
1 godz. 50 min
Saffron and cardamom poached pears
40 min
Lamb saag
1 godz. 30 min
Roti
2 godz.