Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
10 portions

Składniki

  • fresh rosemary leaves only
    2 sprigs
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • brown onion
    75 g
  • garlic cloves
    3
  • unsalted butter
    50 g
  • dried porcini mushrooms crumbled
    10 g
  • red wine
    150 g
  • fresh Swiss brown mushrooms (see Tips)
    250 g
  • salt
    ½ tsp
  • cream cheese
    200 g
  • dried pepperleaf (see Tips)
    2 tsp
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • fresh chives cut into small pieces, to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 2.391 g
Kalorie 467 kJ / 111 kcal
Tłuszcz 10.662 g
Błonnik 0.859 g
Węglowodany 1.469 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...