Gwinganna mushroom pâté
TM6 TM5

Gwinganna mushroom pâté

4.4 (21 ocen)

Składniki

  • 1 garlic clove
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 200 - 250 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
  • 70 g sunflower seeds
  • 15 g Dijon mustard
  • 1 pinch sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
678.8 kJ / 162.2 kcal
Białko
5.2 g
Węglowodany
6.4 g
Tłuszcz
14.2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Błonnik
2 g
Sód
75.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy