Gwinganna mushroom pâté

Gwinganna mushroom pâté

4.4 25 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • fresh Swiss brown mushrooms cut into halves
    200 - 250 g
  • sunflower seeds
    70 g
  • Dijon mustard
    15 g
  • sea salt
    1 pinch
  • ground black pepper
    1 pinch

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 162.2 kcal / 678.8 kJ
Białko 5.2 g
Tłuszcz 14.2 g
Węglowodany 6.4 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 1.6 g
Sód 75.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...