Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna mushroom pâté
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
fresh Swiss brown mushrooms cut into halves200 - 250 g
-
sunflower seeds70 g
-
Dijon mustard15 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
75.6 mg
Białko
5.2 g
Kalorie
678.8 kJ /
162.2 kcal
Tłuszcz
14.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
6.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35 min
Miso coleslaw
20 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Hommus
15 min
Stewed prunes
55 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Mixed mushroom pâté
1 godz. 25 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Prune and orange stuffing
10 min
Fresh fennel salad
10 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Chocolate tofu mousse pots
1 godz. 10 min