Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 200 - 250 g fresh Swiss brown mushrooms, cut into halves
- 70 g sunflower seeds
- 15 g Dijon mustard
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 678.8 kJ / 162.2 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 6.4 g
- Tłuszcz
- 14.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 2 g
- Sód
- 75.6 mg
Alternatywne przepisy
Gwinganna nut and seed bread
3 Std. 25 Min
Vegan 'pulled pork'
20 Min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, TM6)
5 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, TM6)
25 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6h 15min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
CADA (Fresh muesli)
10 min
Gwinganna biryani (TM6)
25 Std. 20 Min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55 min