Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1 navel orange, peeled (no white pith), peel and juice reserved
  • 2 eggs
  • 2 egg whites
  • 200 g banana (approx. 1 medium)
  • 70 g buckwheat flour
  • 15 g cacao powder
  • 250 g full cream milk
  • 370 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
  • 15 g pure maple syrup
  • extra virgin olive oil spray, to cook
  • 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
  • 55 g roasted almonds, roughly chopped

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1647.5 kJ / 395 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
37.3 g
Tłuszcz
17.3 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Błonnik
7.5 g
Sód
143.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy