
Urządzenia i Akcesoria
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
navel orange peeled (no white pith), peel and juice reserved1
-
eggs2
-
egg whites2
-
banana (approx. 1 medium)200 g
-
buckwheat flour70 g
-
cacao powder15 g
-
full cream milk250 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces370 g
-
pure maple syrup15 g
-
extra virgin olive oil spray to cook
-
natural yoghurt high protein (see Tips)280 g
-
roasted almonds roughly chopped55 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
395 kcal /
1647.5 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
37.3 g
Błonnik
7.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
143.3 mg