Wersje kompatybilne
Wraps with sautéed veggies and herb cream (Thermomix® Cutter, TM6)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g plum tomato, firm, whole that fit through feeder tube (2 tomatoes)
-
150
g iceberg lettuce, thickest part of
the core removed, cut into 3-4 wedges to fit
through feeder tube - 70 g onion, cut into halves vertically
- 130 g leek, cut into pieces to fit through feeder tube
- 180 g mixed capsicum, cut into 4 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g button mushrooms (approx. 6-7 mushrooms), whole, stems removed
- 100 g carrot, peeled and trimmed
- 150 g Emmental cheese, cut into pieces to fit through feeder tube
- ½ bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ lemon, peel only, no white pith
- 150 g crème fraîche
- 1 tbsp Dijon mustard
- 40 g olive oil
- 1 tsp sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 2 - 3 pinches ground cayenne pepper
- 6 tortillas
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1268.4 kJ / 303.2 kcal
- Białko
- 10.8 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 19.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.4 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 407.4 mg
Alternatywne przepisy
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
"Marry me" chicken pasta
30 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Banana and oatmeal energy bars
35min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Creamy vegetable rice
25min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter, TM6)
40 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Mushroom and kale risotto
55min