Urządzenia i Akcesoria
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
139.6 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mick's ciabatta rolls
21 godz. 20 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Lime panna cotta with gin and finger lime granita
24 godz. 30 min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1 godz. 10 min
Fig and maple bourbon fizz
168 godz. 20 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Orange Campari marmalade
1 godz. 35 min
Parmesan gelato
4 godz. 30 min
Davidson plum cheesecake slice
2 godz. 45 min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 min
Rhubarb and ginger gin fizz
336 godz. 10 min