Urządzenia i Akcesoria
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
139.6 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced panna cotta with orange gin jelly
24 godz. 35 min
Mayonnaise
5 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Rosemary and bacon stuffed onions
1 godz. 50 min
Green fig and lime marmalade
1 godz. 10 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3 godz. 15 min
Smoked salmon mousse
5 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
Steamed orange puddings
1 godz. 25 min
Tuna dip
15 min