Urządzenia i Akcesoria
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
milk300 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
cardamom pod crushed4
-
orange zest no white pith (4 cm strips)2 pieces
-
honey plus extra to drizzle40 g
-
eggs3
-
cornflour15 g
-
fresh figs cut into halves4
-
caster sugar to sprinkle1 tbsp
-
pouring (whipping) cream200 g
-
soft nougat cut into pieces (1 cm - see Tip)80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
139.6 mg
Białko
11.7 g
Kalorie
1896.6 kJ /
451.6 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
14.6 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Floating islands
1h
Summer fruits in mulled cider syrup
45min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
26h 35min
Camembert with cranberries and almonds
30min
Mulled cider
15min
Sous vide strawberries with white chocolate mousse (TM5)
2h
Frozen pineapple cream
10min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Chocolate fondants
30min
Paris–Brest with praline cream
26h
Chocolate and anise fruit bark
2h 20min