Urządzenia i Akcesoria
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 pieces
Składniki
-
zucchini trimmed160 g
-
carrot peeled and trimmed140 g
-
Gruyère cheese cut into pieces to fit feeder tube120 g
-
plum tomatoes firm, that fit whole through feeder tube2
-
onion cut into halves50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste½ tsp
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
canned kidney beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
tomato paste20 g
-
taco shells6
-
fresh coriander leaves only, chopped½ bunch
-
crème fraîche to serve100 g
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
486.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
1057.8 kJ /
252.8 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Vegetarian zoodle Fideuá (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Brak ocen
Rich mushroom stew with buttermilk dumplings
45 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24 godz. 55 min
Crispy Korean tofu
1 godz. 20 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Buddha bowl with lentil falafel and pomegranate
24 godz. 50 min
Roasted fennel dip
35 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Vegetarian nuggets
30 min