Urządzenia i Akcesoria
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 pieces
Składniki
-
zucchini trimmed160 g
-
carrot peeled and trimmed140 g
-
Gruyère cheese cut into pieces to fit feeder tube120 g
-
plum tomatoes firm, that fit whole through feeder tube2
-
onion cut into halves50 g
-
water150 g
-
Vegetable stock paste½ tsp
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
canned kidney beans (400 g), rinsed and drained1 can
-
ground cayenne pepper3 pinches
-
tomato paste20 g
-
taco shells6
-
fresh coriander leaves only, chopped½ bunch
-
crème fraîche to serve100 g
-
dried chilli flakes to sprinkle (optional)
-
lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
486.2 mg
Białko
11 g
Kalorie
1057.8 kJ /
252.8 kcal
Tłuszcz
13.6 g
Błonnik
6.1 g
Tłuszcz nasycony
6.7 g
Węglowodany
23.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan Spiralized Zucchini Pasta
Brak ocen
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce (TM5)
40 min
Oven baked vegetable chips (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 45 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Green bread and mushrooms (Diabetes)
45 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Fruit "splice" bombs
24 godz.
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15 min