Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vegetables
- 200 g brown onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 150 g sweet potato, cut into pieces (approx. 2 cm)
- 20 g olive oil
- 1 zucchini, cut into pieces (approx. 3 cm)
- ½ red capsicum, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 6 sprigs mixed fresh herbs of choice, leaves only
- 100 g puy lentils, cooked (see Tips)
- 40 g fresh baby spinach leaves
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Pumpkin and tomato sauce
- 200 g pumpkin, peeled and diced (approx. 1 cm)
- 1 tomato, large and ripe, cut into quarters
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
Polenta
- 1000 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g polenta
- 50 g extra virgin olive oil
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1591.7 kJ / 380.4 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 54.2 g
- Tłuszcz
- 15.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.4 g
- Błonnik
- 7.6 g
- Sód
- 64.4 mg
Alternatywne przepisy
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Gwinganna biryani (TM6)
25h 20min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Korean pickled potato salad
25h 10min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 godz.
One whole cauliflower
45 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25h 10min