Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna polenta with vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
Vegetables
-
brown onion cut into quarters200 g
-
carrot cut into pieces1
-
sweet potato cut into pieces (approx. 2 cm)150 g
-
olive oil20 g
-
zucchini cut into pieces (approx. 3 cm)1
-
red capsicum cut into pieces (approx. 3 cm)½
-
mixed fresh herbs of choice, leaves only6 sprigs
-
puy lentils cooked (see Tips)100 g
-
fresh baby spinach leaves40 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Pumpkin and tomato sauce
-
pumpkin peeled and diced (approx. 1 cm)200 g
-
tomato large and ripe, cut into quarters1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Polenta
-
water1000 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta200 g
-
extra virgin olive oil50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
64.4 mg
Białko
9 g
Kalorie
1591.7 kJ /
380.4 kcal
Tłuszcz
15.2 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
54.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Heirloom tomato and zucchini lasagna (Matthew Kenney)
4 godz. 20 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Halva semifreddo
7 godz. 30 min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1 godz. 30 min
Raw zucchini bolognaise (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15 min
Pumpkin tart
2 godz. 15 min
Sauerkraut salad
10 min
Hearty lentil chilli
50 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min