Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Thai watermelon salad
50 min
Chilli with corn bread
50 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Ossobuco with orange and fennel salad
2 godz. 45 min
Lime and ginger dressing
30 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Yoghurt with apple and blueberry compote
13 godz.