Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chimichurri
5min
Lasagne with fresh spinach pasta
2h 20min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1h 45min
Creamy chicken curry and rice
45min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Camembert with Cranberries and Almonds
30min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2h 25min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Community fave brown rice salad
55min