Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
TM5 TM6

Mexican slaw (Thermomix® Cutter)

5.0 (1 ocena)

Składniki

Mexican slaw

  • 300 g red cabbage, core removed, cut into wedges to fit feeder tube
  • ½ fennel bulb, cut into quarters to fit feeder tube
  • 1 green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube

Jalapeño dressing

  • 40 g pickled jalapeño chillies
  • 2 spring onions/green onions, trimmed and cut into pieces
  • 120 g sour cream
  • 5 drops Tabasco® sauce
  • ¼ tsp sweet smoked paprika
  • ¼ tsp sea salt
  • fresh chives, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
482.6 kJ / 115.4 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
14.3 g
Tłuszcz
6.3 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Błonnik
3.7 g
Sód
326.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy