Urządzenia i Akcesoria
Carrot top pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
490 g
Składniki
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
1124.1 mg
Białko
75.2 g
Kalorie
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Tłuszcz
258.5 g
Błonnik
19.3 g
Tłuszcz nasycony
47 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
The best ricotta gnocchi
3 godz. 45 min
Dukkah
10 min
Pumpkin seed mix
40 min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2 godz. 15 min
Lemon curd
20 min
Vegan Coconut Yoghurt
12 godz. 15 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Creamy vanilla yoghurt
13 godz.
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min