Urządzenia i Akcesoria
Carrot top pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
490 g
Składniki
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
1124.1 mg
Białko
75.2 g
Kalorie
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Tłuszcz
258.5 g
Błonnik
19.3 g
Tłuszcz nasycony
47 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Classic christmas fruit mince
1 godz. 10 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4 godz. 25 min
Delicious lemon pudding
55 min
Rhubarb crumble
45 min
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
20 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Plum paste
1 godz.
Banana oat clusters
55 min
Vanilla wet chai
15 min