Urządzenia i Akcesoria
Carrot top pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
490 g
Składniki
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 490 g
Sód
1124.1 mg
Białko
75.2 g
Kalorie
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Tłuszcz
258.5 g
Błonnik
19.3 g
Tłuszcz nasycony
47 g
Węglowodany
39.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cornbread with jalapeño honey butter
55 min
Mini Jamaican style ginger bundts
25 min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15 min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1 godz. 45 min
Boulangère potatoes
1 godz. 40 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Hot cross bun loaf
2 godz. 40 min
LSA
5 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.
Natural yoghurt (Varoma method)
13 godz.
Greek-style yoghurt with honey walnuts
13 godz. 5 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min