Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh ricotta cheese500 g
Basil oil
-
fresh basil leaves only70 g
-
boiling water to blanch
-
ice cold water
-
grapeseed oil125 g
Gnudi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
nutmeg1 pinch
-
sea salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
plain flour500 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
unsalted butter2 tbsp
Serving
-
cherry tomatoes mixed, cut into halves300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh basil leaves only, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426.7 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
4334.1 kJ /
1031.9 kcal
Tłuszcz
66.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
24.3 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Herbed lavosh
55 min
Sicilian ricotta cheesecake with botrytis soaked figs
30 godz. 25 min
Beetroot and horseradish relish
50 min
Dukkah
5 min
Lemon curd easter biscuits
1 godz. 30 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Pumpkin Risotto
45 min
Café de Paris butter
25 min
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Tapenade
10 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.