Urządzenia i Akcesoria
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 6 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh ricotta cheese500 g
Basil oil
-
fresh basil leaves only70 g
-
boiling water to blanch
-
ice cold water
-
grapeseed oil125 g
Gnudi
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
nutmeg1 pinch
-
sea salt to season1 pinch
-
ground black pepper to season1 pinch
-
plain flour500 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease2 tsp
-
unsalted butter2 tbsp
Serving
-
cherry tomatoes mixed, cut into halves300 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh basil leaves only, to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
426.7 mg
Białko
28.3 g
Kalorie
4334.1 kJ /
1031.9 kcal
Tłuszcz
66.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
24.3 g
Węglowodany
78.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caprese Frittata
30 min
Gin-cured ocean trout salad
30 godz. 20 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Ham and cheese canelé
49 godz.
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Rueben sandwich sauce
5 min
Spanakopita
2 godz. 10 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Soula's Spanakopita
1 godz. 35 min
Pickled Mushrooms
6 godz. 30 min
Pascualina
1 godz. 45 min