Urządzenia i Akcesoria
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fresh lemongrass6 stalks
-
fresh turmeric peeled80 g
-
fresh galangal peeled100 g
-
makrut lime leaves20
-
vegetable oil100 g
-
Korean chilli paste (gochujang)20 g
-
ground turmeric1 ½ tsp
-
fresh mixed mushrooms (king oyster, enoki, lion’s mane)500 g
-
coconut water600 g
-
coconut cream1000 g
-
palm sugar40 g
-
fish sauce2 tsp
-
xanthan gum (see Tips)2 pinches
-
fresh coriander leaves only, to serve
-
fresh mint leaves only, to serve
-
red chilli oil to serve
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
344.3 mg
Białko
9.7 g
Kalorie
2122.9 kJ /
507.4 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
5.8 g
Tłuszcz nasycony
25.9 g
Węglowodany
35.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiralized Zucchini Tom Yum Soup Noodles
45 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Cauliflower dhal with soft steamed eggs (Diabetes)
35 min
Mushroom risotto
30 min
Creamy Coconut Dhal
25 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min