Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Białko
- 80.6 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.4 g
- Błonnik
- 15.3 g
- Sód
- 508.2 mg
Alternatywne przepisy
Thai beef salad
1h 20min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 Min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 Min
Creamed spinach
15min
Salmon with yoghurt dressing
55min
Herb-salted chicken and chickpea casserole
1h 10min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Moroccan lamb with pilaf
5h 40min
Mexican shredded beef cheeks with quinoa chia tortillas
4 Std.
Chicken Waldorf salad
40min