Urządzenia i Akcesoria
Pork and lentils with onion and radish pickle
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Onion and radish pickle
-
red onion cut into thin slices (see Tip)½
-
radishes trimmed and cut into thin slices (see Tip)2
-
red wine vinegar2 tbsp
-
caster sugar1 tbsp
Pork with lentils
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
olive oil40 g
-
French mustard30 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
pork fillets trimmed and cut into halves800 g
-
crème fraîche200 g
-
pouring (whipping) cream150 g
-
hot water1000 g
-
canned lentils rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
dried bay leaves2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
508.2 mg
Białko
80.6 g
Kalorie
4470.9 kJ /
1064.5 kcal
Tłuszcz
46.5 g
Błonnik
15.3 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Savoury crêpes
45 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Fish cakes with beurre blanc sauce
1 godz.
Vietnamese Chicken Coleslaw
1 godz.
Fish and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Twice-cooked pork belly with lentils
5 godz. 30 min
Prawn salad with avocado dressing
35 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Steamed asparagus with caper crumbs
30 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min