Pork and lentils with onion and radish pickle
TM6 TM5

Pork and lentils with onion and radish pickle

4.0 (1 ocena)

Składniki

Onion and radish pickle

  • ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
  • 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
  • 2 tbsp red wine vinegar
  • 1 tbsp caster sugar

Pork with lentils

  • 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 40 g olive oil
  • 30 g French mustard
  • ½ tsp salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
  • 200 g crème fraîche
  • 150 g pouring (whipping) cream
  • 1000 g hot water
  • 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
  • 2 dried bay leaves

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
4470.9 kJ / 1064.5 kcal
Białko
80.6 g
Węglowodany
72 g
Tłuszcz
46.5 g
Tłuszcz nasycony
22.4 g
Błonnik
15.3 g
Sód
508.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy