Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Onion and radish pickle
- ½ red onion, cut into thin slices (see Tip)
- 2 radishes, trimmed and cut into thin slices (see Tip)
- 2 tbsp red wine vinegar
- 1 tbsp caster sugar
Pork with lentils
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g olive oil
- 30 g French mustard
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 800 g pork fillets, trimmed and cut into halves
- 200 g crème fraîche
- 150 g pouring (whipping) cream
- 1000 g hot water
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 2 dried bay leaves
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4470.9 kJ / 1064.5 kcal
- Białko
- 80.6 g
- Węglowodany
- 72 g
- Tłuszcz
- 46.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.4 g
- Błonnik
- 15.3 g
- Sód
- 508.2 mg
Alternatywne przepisy
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1h 10min
Chicken Provencale
1h
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Seafood panzanella
1h
Provençal tart
1 Std. 15 Min
Steamed mushroom and egg pots
40min
Almond thins
25 Min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Curry lamb cutlets
1h
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h