Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)

Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)

4.3 16 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • fresh lemongrass
    3 stalks
  • fresh turmeric peeled
    40 g
  • fresh galangal peeled
    50 g
  • makrut lime leaves
    10
  • vegetable oil
    50 g
  • Korean chilli paste (gochujang)
    10 g
  • ground turmeric
    ¾ tsp
  • fresh king oyster mushrooms cut in halves lengthways
    6
  • cauliflower broken into florets
    ½
  • water
    2 tbsp
  • ghee
    3 tbsp
  • coconut water
    300 g
  • coconut cream
    500 g
  • palm sugar
    20 g
  • fish sauce vegan
    1 tsp
  • xanthan gum
    1 pinch
  • freshly squeezed lime juice
    20 g
  • fresh coriander leaves only, to garnish
  • fresh mint leaves only, to garnish
  • green mango grated to garnish
  • red chilli oil to garnish
  • fresh lime cut into wedges, to serve
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 621.6 kcal / 2600.9 kJ
Białko 10.6 g
Tłuszcz 48.7 g
Węglowodany 41.1 g
Błonnik 8.4 g
Tłuszcz nasycony 31.4 g
Sód 378.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...