Wersje kompatybilne
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stalks fresh lemongrass
- 40 g fresh turmeric, peeled
- 50 g fresh galangal, peeled
- 10 makrut lime leaves
- 50 g vegetable oil
- 10 g Korean chilli paste (gochujang)
- ¾ tsp ground turmeric
- 6 fresh king oyster mushrooms, cut in halves lengthways
- ½ cauliflower, broken into florets
- 2 tbsp water
- 3 tbsp ghee
- 300 g coconut water
- 500 g coconut cream
- 20 g palm sugar
- 1 tsp fish sauce, vegan
- 1 pinch xanthan gum
- 20 g freshly squeezed lime juice
- fresh coriander, leaves only, to garnish
- fresh mint, leaves only, to garnish
- green mango, grated to garnish
- red chilli oil, to garnish
- 1 fresh lime, cut into wedges, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2600.9 kJ / 621.6 kcal
- Białko
- 10.6 g
- Węglowodany
- 41.1 g
- Tłuszcz
- 48.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 31.4 g
- Błonnik
- 8.4 g
- Sód
- 378.4 mg
Alternatywne przepisy
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Crispy Korean tofu
1h 20 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
15-minute noodles
15 Min
Sweet potato and wakame patties (TM6, Jude Blereau)
1 Std.
Miso chicken noodle soup (gut health)
30 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Meat-free mushroom lasagne
1j 30 mnt
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min