Urządzenia i Akcesoria
Tandoori portobellos with creamy coconut raita
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Creamy coconut raita
-
continental cucumber cut into pieces (approx. 4 cm)1
-
garlic clove1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds1
-
fresh mint leaves only5 sprigs
-
coconut yoghurt (see Tips)200 g
-
filtered water50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
Tandoori portobellos
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing100 g
-
lime juice2 tbsp
-
chilli powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
whole cloves4
-
coriander seeds2 tsp
-
black cardamom pod (optional - see Tips)1
-
ground turmeric½ tsp
-
tomato paste20 g
-
piece fresh ginger peeled and cut into slices5 cm
-
garlic cloves4
-
salt to taste1 tsp
-
coconut yoghurt (see Tips)100 g
-
fresh portobello mushrooms8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
8.9 g
Kalorie
3868.7 kJ /
921.1 kcal
Tłuszcz
89.8 g
Błonnik
14.6 g
Węglowodany
16.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tempeh bolognaise
30 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Rendang curry
30 min
Stretchy melty cheese
20 min
Plant-based parmesan
5 min
Chilli con tempeh
20 min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Vegan gravy
40 min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1 godz.
Pulled BBQ jackfruit
25 min