Urządzenia i Akcesoria
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
100.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
935.2 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Burger pickles (Thermomix® Cutter, using modes)
2h 10min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min
Persian honeycomb bark
1h 30min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30min
Cauliflower hummus with green vegetables
1h
Mushroom risotto
30min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35min
Pumpkin and ginger soup
35min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min