Urządzenia i Akcesoria
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
100.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
935.2 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brandy custard (TM6)
15 min
Zingy avocado and lime dip
10 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Stewed fruit compote
55 min
Beetroot salad
10 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Prawn tempura with mango salad & spicy chilli dressing
35 min
CADA (4 ingredient muesli)
10 min