Urządzenia i Akcesoria
Quick herb paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1920 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coriander pesto
5 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Chilli Oil
1 godz. 25 min
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1 godz. 40 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Summer dahl
35 min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5 min
Korean pickled potato salad (peeler)
25 godz. 10 min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 min