Urządzenia i Akcesoria
Quick herb paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1920 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Classic trifle
4 godz.
Plum paste
1 godz.
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Brak ocen
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2 godz. 10 min
Plant-based béchamel sauce
10 min
Stretchy melty cheese
20 min
Za'atar seasoning
5 min
Tofu scramble
25 min
Marinated capsicum
55 min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 godz.
Vegan burgers
45 min
Banana Nice cream
5 min