
Urządzenia i Akcesoria
Quick herb paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Wartości odżywcze na 180 g
Kalorie
1072.1 kcal /
4485.5 kJ
Białko
6.6 g
Tłuszcz
103.5 g
Węglowodany
43.6 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Sód
1920 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Goan prawn curry
25 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Retro prawn cocktail
20 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Celery salt
20 min
Basic nut butter
30 min
Fresh turmeric and ginger paste
20 min
Nut and seed butter
10 min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1 godz. 30 min