Urządzenia i Akcesoria
Quick herb paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1920 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Turmeric, lemon and ginger tea
20 min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72 godz. 30 min
Pickled Grated Carrots
45 min
Hommus
15 min
Garam masala
10 min
Brown basmati rice
40 min
Traditional gravy
25 min
Fresh turmeric and ginger paste
20 min
Pear mulled wine
30 min
Achcharu (pickle)
48 godz. 30 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Brown rice
50 min