Urządzenia i Akcesoria
Quick herb paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
180 g
Składniki
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 180 g
Sód
1920 mg
Białko
6.6 g
Kalorie
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Tłuszcz
103.5 g
Błonnik
22.9 g
Tłuszcz nasycony
17 g
Węglowodany
43.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Gwinganna Barramundi escabeche
45 min
Caramelised sherry vinaigrette
25 min
Quick sliced pickle - demo (Thermomix® Cutter)
5 min
Gwinganna polenta with vegetables
1 godz. 10 min
Quinoa puddings with raspberry coulis
1 godz. 5 min
Chai-spiced nut butter
15 min
Beetroot salad
10 min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30 min
Tomato passata
1 godz. 40 min
Chunky basil pesto dip
10 min