Urządzenia i Akcesoria
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander (approx. 30 g), leaves only1 bunch
-
garlic cloves6
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh chillies of choice, deseeded and cut into halves2
-
lemon zest only, no white pith1
-
ground turmeric½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
ground black pepper2 pinches
-
raw king prawns (approx 1.2kg), cleaned and peeled (tails on – optional)32
-
water500 g
-
zucchini noodles500 g
-
nigella seeds to serve (see Tip)
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1344.3 mg
Białko
23.9 g
Kalorie
1041.9 kJ /
249 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 godz. 30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Chicken laksa
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min