Warm beetroot dish

Warm beetroot dish

4.6 39 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • water
    750 g
  • raw beetroot peeled and cut into quarters
    500 g
  • salted butter
    15 g
  • lemon juice
    10 g
  • caster sugar
    1 tsp
  • sea salt
    ¼ tsp
  • sour cream
    50 g
  • plain flour
    1 tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 226.5 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 568 kJ / 135 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 11.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...