Urządzenia i Akcesoria
Warm beetroot dish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
568 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 min
Salt cod gratin
50 min
Zucchini soup
25 min
Cauliflower hash browns with smoked salmon and sour cream
30 min
Creamy chicken cauliflower soup (Skinnymixers)
40 min
Curried green beans
40 min
Cauliflower mash
25 min
Ukrainian borscht
35 min
Mixed berry clafoutis
40 min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1 godz. 20 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min