Urządzenia i Akcesoria
Warm beetroot dish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
568 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Jewelled quinoa salad
1 godz. 35 min
Prune and orange stuffing
10 min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 godz. 15 min
Zucchini soup
25 min
Stewed prunes
55 min
Spelt
2 godz. 40 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Rye loaf
40 min
Country-style chicken liver fritters
35 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min