Urządzenia i Akcesoria
Warm beetroot dish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
568 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm cabbage dish
15 min
Zucchini soup
25 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Cauliflower mash
25 min
Impossible coconut pie
1 godz. 30 min
Spring greens with grapefruit
30 min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45 min
Cranberry bacon stuffing
10 min
Broccoli almond soup
30 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Curried carrot and ginger soup
40 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min