Warm beetroot dish
TM6 TM5 TM31

Warm beetroot dish

4.5 (30 ocen)

Składniki

  • 750 g water
  • 500 g raw beetroot, peeled and cut into quarters
  • 15 g salted butter
  • 10 g lemon juice
  • 1 tsp caster sugar
  • ¼ tsp sea salt
  • 50 g sour cream
  • 1 tsp plain flour

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
568 kJ / 135 kcal
Białko
2.5 g
Węglowodany
11.6 g
Tłuszcz
8 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Błonnik
4.4 g
Sód
226.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy