Urządzenia i Akcesoria
Warm beetroot dish
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
water750 g
-
raw beetroot peeled and cut into quarters500 g
-
salted butter15 g
-
lemon juice10 g
-
caster sugar1 tsp
-
sea salt¼ tsp
-
sour cream50 g
-
plain flour1 tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
226.5 mg
Białko
2.5 g
Kalorie
568 kJ /
135 kcal
Tłuszcz
8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
4.4 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polish vegetable salad (Insalata Russa)
1 godz. 20 min
Chicken galantine with dill yoghurt
3 godz. 25 min
Sauerkraut soup
50 min
Spiced red wine pears
45 min
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Ricotta and pistachio cheesecake
10 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Parsnip and bean mash
25 min
Fermented beetroot and apple salsa
72 godz.
Avo and egg spread
35 min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min