Urządzenia i Akcesoria
Porc aux poires (Pork with green peppercorns and pears)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dried porcini mushroom10 g
-
boiling water to soak200 g
-
pork fillets (approx. 850 g), trimmed and cut into halves2
-
dry sherry80 g
-
sweet paprika2 tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
Beurre Bosc pears trimmed, cored and cut into wedges2
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
eschalots (approx. 100 g)2 - 3
-
garlic cloves2
-
unsalted butter50 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
green peppercorns in brine, drained and rinsed20 g
-
Chicken stock paste (see Tip)1 tsp
-
crème fraîche200 g
-
fresh chives chopped, to garnish
-
crusty bread to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
436.2 mg
Białko
55.5 g
Kalorie
2631.9 kJ /
629.1 kcal
Tłuszcz
29.2 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
15.3 g
Węglowodany
29.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Pumpkin Risotto
45 min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Beef and feta koftas
1 godz. 30 min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Lamb fajitas
30 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Creamy beef curry
1 godz. 15 min