Urządzenia i Akcesoria
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
eggs chilled6
-
water (to the 1L fill level)
-
celery trimmed and cut into quarters200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
mayonnaise20 g
-
Dijon mustard20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
baby pickled capers20 g
-
beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters200 g
-
red radishes (approx. 4)140 g
-
seeded wholemeal bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve240 g
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
1982.5 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 godz. 25 min
Spinach and Paneer Curry (Diabetes)
Brak ocen
Creamy miso mushroom udon
45 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1 godz. 25 min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 min
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30 min
High Protein Egg Bake
20 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1 godz. 15 min