Urządzenia i Akcesoria
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
eggs chilled6
-
water (to the 1L fill level)
-
celery trimmed and cut into quarters200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
mayonnaise20 g
-
Dijon mustard20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
baby pickled capers20 g
-
beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters200 g
-
red radishes (approx. 4)140 g
-
seeded wholemeal bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve240 g
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
1982.5 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nourish Bowl (Diabetes)
55 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Calamari tray bake with pil pil and risoni
1 godz.
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min