Urządzenia i Akcesoria
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
eggs chilled6
-
water (to the 1L fill level)
-
celery trimmed and cut into quarters200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
mayonnaise20 g
-
Dijon mustard20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
baby pickled capers20 g
-
beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters200 g
-
red radishes (approx. 4)140 g
-
seeded wholemeal bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve240 g
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
510 mg
Białko
22.8 g
Kalorie
1982.5 kJ /
475 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7.8 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Węglowodany
35.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Avocado and goats cheese smash
5 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Cold and Flu Tea Bombs
6 godz. 25 min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Broccoli stem falafel
25 godz. 40 min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Apple and almond overnight oats (gut health)
24 godz. 10 min