Urządzenia i Akcesoria
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed500 g
-
olive oil plus extra 2 tbsp60 g
-
onion cut into halves80 g
-
freshly squeezed lemon juice45 g
-
lemon peel5 g
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ bunch
-
garlic powder½ tsp
-
honey10 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to sprinkle¼ tsp
-
roasted pine nuts to sprinkle1 tbsp
-
baguette to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247.3 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican corn salad
25 min
Rainbow Bowl
1 godz. 15 min
Guacamole
5 min
Japanese crab salad (kani salad) (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Honey and herb pork loin
4 godz. 10 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Camembert with Cranberries and Almonds
30 min
Spinach and coriander pesto (Post-natal)
10 min
Fresh fennel salad
10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min