Urządzenia i Akcesoria
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed500 g
-
olive oil2 tbsp
-
onion cut into halves80 g
-
freshly squeezed lemon juice45 g
-
lemon peel5 g
-
garlic powder½ tsp
-
honey10 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to sprinkle¼ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ bunch
-
baguette to serve
-
roasted pine nuts to sprinkle1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247.3 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Walnut and spinach pesto
5 min
Crunchy carrot salad
10 min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
One whole cauliflower
45 min
Green egg whites and ham omelette
35 min
Wild Rice Salad with Miso Vinaigrette
1 godz. 15 min
Miso dressing
5 min
Fresh fennel salad
10 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min