Urządzenia i Akcesoria
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
zucchini trimmed500 g
-
olive oil2 tbsp
-
onion cut into halves80 g
-
freshly squeezed lemon juice45 g
-
lemon peel5 g
-
garlic powder½ tsp
-
honey10 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper plus extra to sprinkle¼ tsp
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish½ bunch
-
baguette to serve
-
roasted pine nuts to sprinkle1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
247.3 mg
Białko
2.4 g
Kalorie
1044.1 kJ /
249.6 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
9.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh fennel salad
10 min
Vegan almond dip
5 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1 godz. 50 min
Pea Pesto with Ricotta
10 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Asparagus salad with tomatoes and goat's cheese
20 min
Beetroot salad
10 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Spiced fennel and silverbeet with fried eggs
35 min
Curried carrot and ginger soup
40 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min