Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern planked salmon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
Pomegranate and parsley topping
-
red wine vinegar50 g
-
caster sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
water100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped5 sprigs
-
pomegranate arils only½
Preserved lemon dressing
-
preserved lemon1 piece
-
natural yoghurt170 g
-
olive oil2 tbsp
-
water2 tbsp
-
ground black pepper to season
-
caraway seeds1 tsp
Salmon and potatoes
-
fresh boneless salmon fillet800 - 900 g
-
za'atar plus extra to season (see Tips)2 - 3 tsp
-
olive oil for drizzling
-
water800 g
-
new baby potatoes8 - 12
-
slivered almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1348.2 mg
Białko
56.8 g
Kalorie
3436.8 kJ /
818.3 kcal
Tłuszcz
51.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled potato salad with pangrattato
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
4 godz.
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Mushroom cappuccino
25 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Freekeh salad with pickled avocado
25 godz.
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min