Urządzenia i Akcesoria
Middle Eastern planked salmon
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions
Składniki
-
water for soaking
Pomegranate and parsley topping
-
red wine vinegar50 g
-
caster sugar2 tbsp
-
salt2 tsp
-
water100 g
-
red onion cut into thin slices½
-
fresh flat-leaf parsley roughly chopped5 sprigs
-
pomegranate arils only½
Preserved lemon dressing
-
preserved lemon1 piece
-
natural yoghurt170 g
-
olive oil2 tbsp
-
water2 tbsp
-
ground black pepper to season
-
caraway seeds1 tsp
Salmon and potatoes
-
fresh boneless salmon fillet800 - 900 g
-
za'atar plus extra to season (see Tips)2 - 3 tsp
-
olive oil for drizzling
-
water800 g
-
new baby potatoes8 - 12
-
slivered almonds toasted50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1348.2 mg
Białko
56.8 g
Kalorie
3436.8 kJ /
818.3 kcal
Tłuszcz
51.7 g
Błonnik
6.5 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Fresh fennel salad
10 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 godz. 10 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Spiced coriander prawns
25 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min