Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 70 g extra virgin olive oil
- ½ lemon, juice only
- 40 g kefir (see Tips)
- 20 g apple cider vinegar (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- 1000 g water
- 8 kipfler potatoes, peeled and cut into halves lengthways
- 4 eggs
- 200 - 300 g fresh green beans, trimmed
- 400 g tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)
- extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
- 120 g mixed leaf salad
- 200 g cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters
- 50 - 100 g pitted Kalamata olives, drained
- 8 fresh anchovies, drained
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2411.7 kJ / 574.2 kcal
- Białko
- 42.2 g
- Węglowodany
- 23.6 g
- Tłuszcz
- 33.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.9 g
- Błonnik
- 6.7 g
- Sód
- 1917.8 mg
Alternatywne przepisy
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min
Tuna avocado bowl
45min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
John Dory with cauliflower couscous and corn purée (Mark Southon)
35min
Superfood salmon salad
1h 5min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Salmon niçoise salad
35min