Urządzenia i Akcesoria
Tuna nicoise salad (gut health)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
fresh parsley leaves only10 sprigs
-
extra virgin olive oil70 g
-
lemon juice only½
-
kefir (see Tips)40 g
-
apple cider vinegar (see Tips)20 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
water1000 g
-
kipfler potatoes peeled and cut into halves lengthways8
-
eggs4
-
fresh green beans trimmed200 - 300 g
-
tuna steaks (sashimi grade) (see Tips)400 g
-
extra virgin olive oil spray or olive oil, to brush
-
mixed leaf salad120 g
-
cherry tomatoes or 4 tomatoes, cut into quarters200 g
-
pitted Kalamata olives drained50 - 100 g
-
fresh anchovies drained8
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1917.8 mg
Białko
42.2 g
Kalorie
2411.7 kJ /
574.2 kcal
Tłuszcz
33.3 g
Błonnik
6.7 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
23.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 godz.
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min