Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to taste
- black sesame seeds, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2076 kJ / 494.3 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 44.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 785.6 mg
Alternatywne przepisy
Crispy Korean tofu
1óra 20p
Ribollita
50p
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Sichuan zucchini and eggplant
1h 15 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40p
Warm satay bowl
1h 10min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Warm bulgur salad with orange dressing
40p
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40p
Cashew basil spelt pasta (gut health)
15 min