Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted cauliflower
- 1 large cauliflower (approx. 865 g), with leaves
- extra virgin olive oil spray
- 2 kale leaves, stalks removed and leaves torn into large pieces
- 3 tbsp nuts and/or seeds of choice
- 1 tsp sea salt
- 1 tbsp paprika
- ½ tsp garlic powder
- 1 tsp ground cumin
Parsley sauce
- 1 bunch fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 2 pieces lemon zest, cut into 4 cm strips, no white pith
- 50 g extra virgin olive oil
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to season
Cauliflower hommus
- 1 garlic clove
- 4 ice cubes
- 50 g extra virgin olive oil
- 80 g tahini
- ½ - 1 lemon, juice only, to taste
- sea salt, to taste
- black sesame seeds, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2076 kJ / 494.3 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 9.8 g
- Tłuszcz
- 44.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.1 g
- Błonnik
- 9.5 g
- Sód
- 785.6 mg
Alternatywne przepisy
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Polenta with mediterranean vegetables
1h 35min
Sichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Eggplant and ricotta involtini
1u. 20min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 Min
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 Min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 Min