Urządzenia i Akcesoria
Roasted fennel dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
10 portions
Składniki
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
98.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
264.8 kJ /
63.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Macadamia chocolate cookies
45 min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1 godz. 20 min
Margarita
5 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Harissa yoghurt dressing
5 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Mushroom risotto
30 min
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Burnt orange marmalade
14 godz. 20 min
Best lemon drizzle cake
35 min
Community fave brown rice salad
55 min
Portuguese bread
3 godz. 30 min