
Urządzenia i Akcesoria
Roasted fennel dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
10 portions
Składniki
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
63.3 kcal /
264.8 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
5.7 g
Węglowodany
2.6 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Sód
98.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Orange sponge cake
1 godz.
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168 godz. 35 min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Dr. Pop BBQ Sauce
Brak ocen
Herbes de Provence
5 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Cheat's chicken shoyu ramen
40 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Walnut and coffee cream muffin
55 min
No fail mash potato
20 min