Urządzenia i Akcesoria
Roasted fennel dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
10 portions
Składniki
-
red onion cut into thin wedges¼
-
fennel bulb (approx. 200 g), trimmed, cut into pieces (3 cm)1
-
lemon zest, and 4 tablespoons of lemon juice1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
dried fennel seeds¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cream cheese cut into pieces125 g
-
natural yoghurt20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
98.5 mg
Białko
1.1 g
Kalorie
264.8 kJ /
63.3 kcal
Tłuszcz
5.7 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Pad Thai
1 godz.
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Browned chicken mince
20 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 godz. 35 min
Chhole (chickpea curry) and rice
45 min
Greek cabbage salad
5 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min