Urządzenia i Akcesoria
Cucumber soup with prawn skewers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
lemon juice2 tbsp
-
salt½ tsp
-
raw prawns, peeled and deveined24
-
brown onions cut into halves80 g
-
garlic cloves2
-
cucumbers cut into pieces500 g
-
lemon cut into slices, each slice quartered1
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
full cream milk200 g
-
plain flour40 g
-
fresh dill (opcjonalnie) leaves only2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
733 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green goodness soup
10 min
Bolognaise sauce for two
20 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Miso soup and sake seafood with rice
1 godz. 5 min
Mushroom soup
30 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Better-for-you custard
15 min
Cucumber soup
25 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.