Urządzenia i Akcesoria
Cucumber soup with prawn skewers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
lemon juice2 tbsp
-
salt½ tsp
-
raw prawns, peeled and deveined24
-
brown onions cut into halves80 g
-
garlic cloves2
-
cucumbers cut into pieces500 g
-
lemon cut into slices, each slice quartered1
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
full cream milk200 g
-
plain flour40 g
-
fresh dill (opcjonalnie) leaves only2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
733 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peach and plum upside-down cake
50 min
Chia coconut bread
2 godz. 40 min
Chocolate and prune Easter eggs
1 godz. 5 min
Lupini cheese
3 godz. 20 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Sardines in parcels with green bean salad
1 godz.
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 godz.
Steamed coconut custards
45 min
Zesty avocado with crab
10 min
Coconut coffee crunch
24 godz. 20 min
Steamed orange puddings with almond milk ice cream
29 godz. 30 min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3 godz.