Urządzenia i Akcesoria
Cucumber soup with prawn skewers
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
lemon juice2 tbsp
-
salt½ tsp
-
raw prawns, peeled and deveined24
-
brown onions cut into halves80 g
-
garlic cloves2
-
cucumbers cut into pieces500 g
-
lemon cut into slices, each slice quartered1
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
full cream milk200 g
-
plain flour40 g
-
fresh dill (opcjonalnie) leaves only2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
733 kJ /
175 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Quick fruit sorbet
10 min
Penne with mussels
1 godz. 5 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 godz. 10 min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1 godz. 40 min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 godz.
Green garden juice
5 min
Milanese risotto
25 min
Spiralised vegetable soup
24 godz. 50 min
Chocolate cake with lime cream
1 godz. 5 min
Gluten free pasta
50 min
Spring frittata
1 godz. 15 min