Urządzenia i Akcesoria
Mushroom ragu with polenta toast
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
6 portions
Składniki
Polenta toast
-
oil for greasing
-
water750 g
-
fine polenta (see Tips)150 g
-
dried thyme¼ tsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
Mushroom ragu
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
garlic cloves2
-
unsalted butter1 ½ tbsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices3
-
fresh mixed mushrooms cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)500 g
-
lemon juice1 tbsp
-
pouring (whipping) cream5 tbsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, cut into small pieces, for garnishing3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
9.1 g
Kalorie
1159 kJ /
276 kcal
Tłuszcz
16.8 g
Błonnik
3.3 g
Węglowodany
18.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Polenta zucchini slice
2u. 10min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Vegan moussaka
1u. 50min
Beetroot soup with herb dumplings
1u. 10min
Vegan macadamia cheese ball
56u. 55min
Roasted carrot dip
1u.
Buckwheat mushroom tartlets
1u. 45min
Buckwheat and mushroom quiche
29u. 20min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1u. 15min
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1u. 20min
Ricotta gnocchi
2u.