Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Polenta toast
- oil, for greasing
- 750 g water
- 150 g fine polenta (see Tips)
- ¼ tsp dried thyme
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Mushroom ragu
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 1 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thin slices
- 500 g fresh mixed mushrooms, cut into slices, quarters or left whole, depending on size (see Tips)
- 1 tbsp lemon juice
- 5 tbsp pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, cut into small pieces, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1159 kJ / 276 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 18.9 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Błonnik
- 3.3 g
Alternatywne przepisy
Ratatouille
40min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Eggplant involtini with risotto
1h 55min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Crunchy seeded broccoli
40min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Lentil and chickpea burger with tahini dressing
1h 30min
Mashed pea and corn slice
40min
Asparagus risotto
40min
Melanzane parmigiana
2h 5min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Rosemary and thyme polenta chips
1h