Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and ricotta involtini
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
eggplants trimmed and cut lengthways into slices3 - 4
-
sea salt plus extra to season1 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
mozzarella cut into pieces230 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish4 ½ sprigs
-
fresh baby spinach leaves180 g
-
extra virgin olive oil to drizzle9 tbsp
-
smooth ricotta cheese750 g
-
eggs2
-
ground black pepper to season
-
tomato passata600 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1606.5 mg
Białko
31.2 g
Kalorie
2889.8 kJ /
690.7 kcal
Tłuszcz
47.8 g
Błonnik
12.2 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Węglowodany
40.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled pork with steamed buns
3 godz.
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Mushroom and kale risotto
55 min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 min
Pasta e fagioli
26 godz.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 godz. 45 min
Harissa yoghurt dressing
5 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Spiced paneer parcels
50 min
Risotto pomodori with burrata
30 min