Eggplant and ricotta involtini
TM6 TM5 TM31

Eggplant and ricotta involtini

3.8 (13 ocen)

Składniki

  • 3 - 4 eggplants trimmed and cut lengthways into slices
  • 1 tbsp sea salt, plus extra to season
  • 90 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 230 g mozzarella, cut into pieces
  • 3 garlic cloves
  • 4 ½ sprigs fresh basil, leaves only, plus extra to garnish
  • 180 g fresh baby spinach leaves
  • 9 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
  • 750 g smooth ricotta cheese
  • 2 eggs
  • ground black pepper, to season
  • 600 g tomato passata

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2889.8 kJ / 690.7 kcal
Białko
31.2 g
Węglowodany
40.1 g
Tłuszcz
47.8 g
Tłuszcz nasycony
19.2 g
Błonnik
12.2 g
Sód
1606.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy