Urządzenia i Akcesoria
Gwinganna biryani
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
dried adzuki beans (see Tips)50 g
-
dried chickpeas50 g
-
water plus extra to soak1400 g
-
brown basmati rice200 g
-
sweet potato cut into pieces (1 cm)100 g
-
pumpkin peeled (see Tips), cut into pieces (1 cm)100 g
-
cauliflower florets60 g
-
carrot cut into pieces (1 cm)1
-
green beans trimmed and cut into pieces60 g
-
zucchini trimmed and cut into pieces (1 cm)1
-
medium onion (approx. 100 g), cut into quarters1
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh ginger25 g
-
coconut oil45 g
-
ground turmeric2 tsp
-
cumin seeds2 tsp
-
coriander seeds2 tsp
-
fenugreek seeds1 tsp
-
mustard seeds1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)3 tsp
-
freshly squeezed lemon juice to serve
-
sultanas to serve1 tbsp
-
roasted cashews to serve1 tbsp
-
fresh coriander leaves only, roughly chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.6 mg
Białko
13 g
Kalorie
1994 kJ /
476.6 kcal
Tłuszcz
15.6 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
74.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Vegan bolognese
50 min
Sweet potato lentil pie
50 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
15-minute noodles
15 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Kumara fritters with sour cream and chilli sauce
25 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Three-bean shepherd's pie
26 godz.
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Warm satay bowl
1 godz. 10 min