Urządzenia i Akcesoria
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's cheese flans and leeks
-
unsalted butter softened, for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
full cream milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut into pieces (5 mm)300 g
-
red capsicums cut into small pieces (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
natural yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Baked salmon cheesecake
26 godz. 35 min
Lemon Myrtle Baklava (Mark Olive)
3 godz. 20 min
Spiced red wine pears
45 min
Chicken velouté meal
40 min
Three meat roulade
2 godz. 5 min
Venison Wellington
3 godz. 30 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Seafood panzanella
1 godz.
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3 godz. 55 min
Broad bean bruschetta
30 min