Urządzenia i Akcesoria
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's cheese flans and leeks
-
unsalted butter softened, for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
full cream milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut into pieces (5 mm)300 g
-
red capsicums cut into small pieces (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
natural yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy cauliflower soup
20 min
Spiced red wine pears
45 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 min
Smoked mussels with Pernod sauce
35 min
Bubble and squeak soup
35 min
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Leek and cheddar pudding
1 godz. 20 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28 godz. 20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3 godz. 25 min
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35 min