Urządzenia i Akcesoria
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's cheese flans and leeks
-
unsalted butter softened, for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
full cream milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut into pieces (5 mm)300 g
-
red capsicums cut into small pieces (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
natural yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Pork and apple cider stew
1 godz. 40 min
Lentil hotpot
12 godz. 45 min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min
Cauliflower gratin
1 godz.
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Pork and chicken terrine
3 godz. 20 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Asparagus risotto
40 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.