Urządzenia i Akcesoria
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's cheese flans and leeks
-
unsalted butter softened, for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
full cream milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut into pieces (5 mm)300 g
-
red capsicums cut into small pieces (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
natural yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Jalapeño and corn croquettes with chipotle mayonnaise
25 Std. 20 Min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 Min
Mango cheesecake
6 Std. 35 Min
Hollandaise sauce
15 Min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Brie, speck and walnut risotto
25 Min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 Std. 15 Min
Gluten free baked bacon and cranberry stuffing
1 Std. 55 Min
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Gin and lime pie
3 Std. 10 Min
Spring frittata
1 Std. 15 Min
Pork and chicken terrine
3 Std. 20 Min