Urządzenia i Akcesoria
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Goat's cheese flans and leeks
-
unsalted butter softened, for greasing
-
plain flour plus extra for dusting40 g
-
full cream milk130 g
-
fresh goat's cheese140 g
-
salt½ tsp
-
eggs separated2
-
water500 g
-
leeks white part only, cut into pieces (5 mm)300 g
-
red capsicums cut into small pieces (1 cm)50 g
Yoghurt sauce
-
fresh goat's cheese60 g
-
natural yoghurt125 g
-
fresh chives chopped6
-
salt2 - 3 pinches
-
ground pepper adjust to taste2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
1089 kJ /
260 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken cacciatore
50 min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45 min
Fish pie with cauliflower mash
1 godz. 15 min
Barbecue sauce
1 godz. 40 min
Lamb stew with couscous
2 godz. 10 min
Seafood and corn chowder
40 min
Ham and zucchini quiche
1 godz. 45 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1 godz. 45 min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16 godz. 20 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Chicken Waldorf salad
40 min