Urządzenia i Akcesoria
Fermented beetroot and apple salsa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 72 godz.
1 Total recipe
Składniki
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Total recipe
Sód
13455 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1405 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
35 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Węglowodany
44.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blackberry vinegar chocolate truffles
17h
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Vegetable stock paste
30min
Raw chocolate beetroot cake
2h 15min
Oatcakes with Moroccan hommus
50min
Falafel crackers
40min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Rhubarb and strawberry fool
2h 15min
Mango and turmeric sorbet
10min
Asparagus risotto
40min