Urządzenia i Akcesoria
Spinach and feta galette
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 portions
Składniki
Wholemeal spelt pastry
-
wholemeal spelt flour plus extra for dusting260 g
-
olive oil100 g
-
chilled water90 g
-
egg1
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
sesame seeds70 g
Spinach and feta filling
-
olive oil20 g
-
brown onion cut into quarters180 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds5
-
feta cheese cut into pieces (approx. 2 cm)200 g
-
cottage cheese200 g
-
egg1
-
egg whites2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only1 sprig
-
ground black pepper½ tsp
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed500 g
Assembly
-
egg white for glazing1
-
pine nuts for sprinkling1 tbsp
-
mixed baby leaf salad60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
556.3 mg
Białko
30.7 g
Kalorie
2657.5 kJ /
632.7 kcal
Tłuszcz
40.4 g
Błonnik
9.6 g
Tłuszcz nasycony
10.5 g
Węglowodany
32.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Eggplant cannelloni
1 godz. 35 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Vegetarian quiche
1 godz. 55 min
Coriander pesto pizza
1 godz. 30 min
Mediterranean carrot fritters
1 godz.
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Melanzane parmigiana
2 godz. 5 min
Silverbeet and mushroom calzone
2 godz.
Asparagus tart with sour cream pastry
2 godz.