Urządzenia i Akcesoria
Mushroom tart
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
-
puff pastry (approx. 2 sheets - see Tip)250 g
-
mozzarella cheese cut into pieces50 g
-
tasty cheese cut into pieces100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only10 sprigs
-
olive oil30 g
-
garlic cloves2
-
fresh mushrooms of choice; 400 g cut into quarters and 200 g cut into slices600 g
-
salt1 tsp
-
Port (fortified wine)30 g
-
eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
685.8 mg
Białko
15.8 g
Kalorie
1454.7 kJ /
346.4 kcal
Tłuszcz
23.5 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
14.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fresh tomato tart
40 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Potato cakes
45 min
Minestrone
40 min
Savoury stuffed pumpkin
1 godz. 25 min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 godz. 25 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Classic mushroom risotto
30 min