Urządzenia i Akcesoria
White bean dip with chimichurri
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
18 portions
Składniki
Chimichurri
-
red wine vinegar60 g
-
extra virgin olive oil160 g
-
salt1 tsp
-
garlic cloves1 - 2
-
red onion cut into quarters180 g
-
jalapeño chilli trimmed and cut into halves1
-
fresh coriander stalks and leaves (approx. 80 g)2 - 3 bunches
-
fresh flat-leaf parsley stalks and leaves2 sprigs
-
fresh oregano2 tbsp
White bean dip
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
canned cannellini beans rinsed and drained2 cans
-
lemon juice1 ½ tbsp
-
tahini1 tbsp
-
salt to taste1 - 2 tsp
-
paprika to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
330.1 mg
Białko
5 g
Kalorie
734.8 kJ /
175.6 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Węglowodany
16.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cypriot grain salad
45 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Miso coleslaw
20 min
Dukkah
25 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Pear mulled wine
30 min
Beetroot salad
10 min
Hazelnut dukkah with fennel
50 min
Carrot and fennel slaw with sprouted buckwheat
50 godz. 15 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9 godz. 50 min