Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
-
freshly squeezed lime juice to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mexican corn salad
25 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1 godz. 30 min
Leek and Cheese Tart
1 godz. 5 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Green Goddess Salad
10 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2 godz.
Pea and mint soup
20 min
Lemon and thyme mocktail
1 godz.
Rhubarb and vanilla strawberry jam
45 min
Community fave brown rice salad
55 min