Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
-
freshly squeezed lime juice to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Crunchy salad with green Goddess dressing (Diabetes, Thermomix cutter)
20 min
Honey semifreddo with warm figs and walnuts (Diabetes)
6 godz. 15 min
Orange and cardamom granola clusters (Diabetes)
1 godz. 15 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Kvass fermented beetroot salad
168 godz. 15 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min