Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
-
freshly squeezed lime juice to drizzle
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Chunky guacamole
10 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40 min
Zhoug (Diabetes)
10 min
Ratatouille galette (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Mushroom risotto
30 min
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min